Semesterlängtan


Nu längtar jag riktigt mycket efter vår semester! Jag har visserligen mer eller mindre redan gått på semester (även om jag fortfarande jobbar någon timme per dag) men Peter jobbar nästan 2 veckor till.

Men sen! Sen bär det av! Och åh, vad jag längtar! Förra året gjorde vi en fantastisk resa i Europa, vi flög till Genéve, hyrde en bil och bilade sedan runt i Schweiz, Italien, Monaco och Frankrike. Det var en helt magisk semester.

Då, i Italien, hittade vi den mest pittoreska, underbara och fantastiska vingård vi nånsin sett. Och lyckades få bo där i två nätter, utan att ha förbokat. Där fick vi båda ett annat lugn i själen, som vi aldrig känt nån annanstans. Och därför har vi bestämt oss för att åka tillbaka dit i år. Vi som alltid prioriterar att få se nya ställen i vanliga fall.

Men i år gör vi lite annorlunda, istället för att flyga ner och hyra bil, så ska vi ta med vår egen bil. Men vi ska inte köra hela vägen ner. Låter det märkligt? Inte då!

Vi kör nämligen bilen till Berlin, kör ombord den på Autozug, ett tåg med bilvagnar, äter lite mat, njuter av utsikten, sover en natt och vaknar i Alessandria i Piemonte, Italien. Kalas!

Italien - snart ses vi!
Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Monica:

Ser underbart ut! Förstår att du längtar...
Ses snart, kram/M

2:a kommentar, skriven , av Jessica:

Känner och förstår din längtan ända in i märgen! Styrkekramar så länge!

Kommentera inlägget här :