Äntligen igång igen!


Ända sen vi åkte på semester och jag sen åkte på den sega influensan har jag liksom inte kommit igång med träningen. Och jag saknar det. Jag älskar ju känslan av att träna och riktigt känna hur jag blir starkare och piggare! De senaste veckorna har jag varit mycket tröttare och haft mindre inspiration till att hitta på saker och jag är helt övertygad om att det beror på att jag inte tränar regelbundet. Jag vet egentligen inte varför jag inte bara bytt om och sprungit till gymmet, men jag har iaf inte kommit iväg. Tror jag varit där 2 gånger sen vi kom hem...

Men igår var plötsligt motivationen, viljan och glädjen till träningen tillbaka! Äntligen! Så jag gick på mitt första bodypump-pass på flera månader... Den närmsta tiden innan jul har jag mest tränat löpning och styrketräning i gymmet. Men nu var det alltså dags för mitt favvopass igen!


Så himla roligt är det! Och man blir helt slut! När jag skulle gå hem var jag trungen att hålla mig i trappräcket på väg nerför trappan för att benen var som gelé! :) Underbar känsla!

Och idag då? Jo, jag känner hur träningsvärken kommer krypande - underbart! Då vet man att man tränat!

Nu jäklar är jag igång, nu ska jag komma tillbaka i min gamla form och välmående! Och snart är våren här också! PEPP!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Monica:

Det var nog ändå bra, att du unnade dig vilan innan!
Kram, hjärtat/M

2:a kommentar, skriven , av Jessica:

Oj ja va man saknar den där känslan av träning.... Min väg tillbaka har änsålänge bara börjat mentalt.. Sen försöker jag äta bra, men träningen den ska starta nu i vår har jag tänkt, utan is på alla gator... Hmmm vi får väl se! Gaaaaalet snygga saker du köpt i ny! Skorna liksom ba HALLÅ! Dreglet hänger... Puss

3:e kommentar, skriven , av Katarina:

Åhhh så härligt! När man har svårt för att ta trapporna efter passet då vet man att man att man tränat ordentligt ;O) Sweet!
Kram sötnöt

Kommentera inlägget här :