En ny medlem i köket


Äntligen. Äntligen. Äntligen, har jag köpt en råsaftcentrifug! Jag har velat ha en hur länge som helst, men vi (läs P) har inte tyckt att vi har plats till den. Men ska den som ger sig! :)

Efter att ha läst en massa recensioner och luskammat Youtube på filmer så föll valet till slut på en Bosch MES3000.


På ett kick kan man göra nyttiga juicer av precis allt! Grönsaker och frukter, bara släng i dem hela med skal och kärnhus och allt och ut kommer smaskig och otroligt nyttig juice! Jag beställde den på tretti.se, så nu är det bara att vänta några dagar innan jag kan göra juice av allt möjligt! Jag längtar!

Borta väldigt bra, men hemma ändå allra bäst


Nu är vi hemma igen från vår helt fantastiska resa! Tyvärr åkte jag de sista dagarna på resan på en besvärlig influensa som tyvärr höll mig sängliggandes, men bortsett från det finns det inte mycket att klaga på.

Jag har inte tänkt göra ett långt resinlägg nu, men jag kan berätta lite kort att resan började i Whistler där jag (som jag fruktat) var inbokad för en privat skidlektion! Jag var hur nervös som helst, men det visade sig vara så sjukt kul att jag bokade in en lektion till!

Efter Whistler spenderade vi några dagar i Vancouver innan vi flög vidare mot Bahamas. En kul överraskning med det var att på flygplatsen i Florida dök plötsligt några kompisar till oss upp och skulle med! Vi hade lite otur med vädret, men det är ju alltid underbart på Bahamas. :)
En rolig sak jag måste visa är den här bilden, den till vänster är från Bahamas 2007 och den högra från i år. :)

När vi solat och badat klart flög vi norrut och spenderade resans sista dagar i mitt älskade New York! Tyvärr orkade jag bara hålla mig på benen en av dagarna, men då hann jag med en hel del shopping, jag får återkomma till detta i ett senare inlägg.

Nu ska jag bara bli av med det sista av influensan och min jet lag, sen är jag tillbaka på banan! Det är skönt att vara hemma!

Hej så länge!