Tillfälligt avbrott


Åtminstone i bloggen känns det som. Men även i att träffa vänner och hinna träna och annat sånt som jag brukar vara ganska bra på. Nej, just nu är det otroligt mycket jobbfokus, det är sjukt mycket att göra hos en av mina kunder just nu, så för tillfället träffar jag i princip bara mina kollegor.

Det är visserligen roligt, jag älskar både mitt jobb och mina underbara kollegor, men konsekvensen blir ju att andra saker blir lidande. Så nu vet ni varför det bara bloggas högst sporadiskt just nu iaf.

Nu när hösten kliver på med stormsteg och jag knappt har ett liv utanför jobbet, piggar de här härliga byxorna upp vilken dag som helst!

Byxorna kommer självklart från H&M!

Nu är det dags att sova - godnatt!

Vilken fredagskväll!


Jag tror inte ni kan ana hur bra maten var på B.A.R. Helt sjukt!

Vi beställde in 6 (!) smårätter att dela på till förrätt, havskräftor, ostron, rökta räkor, tempurasparris, gurksoppa med handskalade räkor och rom och rökt rödingfilé. Och det är helt omöjligt att säga vad som var bäst!

När det var dags för varmrätt begav vi oss till saluhallen. Ja, nu ligger ju alltså saluhallen inne i restaurangen och är en stooooor fiskdisk där du kan välja kvällens huvudrätt! Jag gick på rödingen igen, fast grillad den här gången, och P tog lake. Herrejistanes vad de kan laga mat på det där stället.

Mätta och belåtna begav vi oss hemåt och var på det hela taget väldigt nöjda med vår date night!

Idag ska vi strax hämta ut en provbil från Volvo, vi slits ju mellan två bilar här nu i valet av ny kärra. Idag blir det alltså den här:
En Volvo V70 AWD Diesel.

Och alternativet, är den här:

BMW 525XD.

Mycket svårt val, vad tycker ni?

B.A.R.

 Ikväll har Peter bjudit ut mig och vi ska gå till ett av mina favoritställen här i Stockholm - nämligen B.A.R. på Blasieholmen här i Stockholm. B.A.R. är en restaurang som byter meny efter säsong, för att alltid kunna servera det som är bäst just nu.

De är riktigt duktiga på skaldjur och jag tror att det kommer bli en skaldjursplatå för oss ikväll.
 Ha en härlig fredagskväll allihop - det ska jag!

Marc Jacobs, Eva Solo och Hunterkängor


Var en del av innehållet i mina shoppingkassar.

Jag blev blixtkär i dessa underbara Marc Jabob's skor och var bara tvungen att köpa dem. Intalade mig att jag var värd det. :)
Sen var jag även ute efter en födelsedags- och inflyttningspresent till en av mina bästa vänner och valet föll på en klassisk vattenkaraff från Eva Solo.

Eftersom jag själv älskar dessa råkade en följa med hem till oss också.

Jag tycker ofta att man behöver tvätta händerna mitt i matlagningen och har saknat en tvål att använda, så jag slog till på en underbar Savon de Marseilletvål i doften Verveine. Den doftar underbart och piggar upp i vårt vita kök. Dessutom är den helt fri från parabener och annat skräp, så det är verkligen tummen upp!
Sist men inte minst måste jag ju bara visa mina underbara Hunter-boots som jag fick hem häromdagen. De är redan invigda och I LOVE THEM!

Nu drar jag alldeles strax till Arlanda för att ta flyget ner till Malmö och en helg full med tjejmys! Jag ska träffa mina bästa barndomsvänner och om jag har tur, en och annan familjemedlem.

Ha en underbar helg!

Fredagsshopping


Eftersom jag de senaste veckorna jobbat från tidig morgon till sen kväll och dessutom en del på helgerna så tyckte jag att jag var värd en långlunch med shopping på stan idag. Några riktiga fynd gjorde jag allt.


Vad som var i? Det visare jag senare.

Ha en fantastisk fredag och helg!