Caviar manicure

Igår köpte jag mitt första caviar manicure-nagellack. Eller man kan väl egentligen inte kalla det för nagellack, det är små färgade kulor som man fäster ovanpå nagellacket. Jag köpte ett set med ett guldigt lack och en flaska med guldiga och turkosa små kulor. Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet.


I beskrivningen står att man ska lägga kulorna i det andra lacket nagellack och sen låta det torka, men jag märkte ganska snabbt att de inte skulle sitta kvar särskilt länge, så jag körde på ett rejält lager av överlacket Seche vite, och nu sitter de som berget.

Idag kommer Malin och lilla underbart söta Teddy hit, så nu ska jag fundera ut vad jag ska hinna baka till vår lilla fikastund. Tur att det är träning på schemat ikväll! :)

Trevlig helg!

Fredag!


Åh, jag älskar fredagar! Visst är det nåt speciellt med dem? Jag har dessutom lyxen att oftast jobba hemma på fredagar , då blir de ännu mer speciella. Det blir ofta långsamma morgnar, jag går klädd i pyjamas och med en kaffekopp i handen, TV Nyhetsmorgon står på i bakgrunden och jag sitter och jobbar i vårt fina hemmakontor.
Idag efter jobbet ska jag in till stan för en tjej-AW på Grand Central här i Stockholm. Grand Central är ett hotell mitt i centrala Stockholm, ett vattenhål för många törstiga Stockholmare. Huset är från 1880-talet och hotellet är inrett i bästa NY-industriell stil. Hotellet Ace i just NY var en inspirationskälla för det här nya, svenska polulära hotellet.

Jag passar på att hänga med brudar, P ska nämligen ut i skärgården med grabbarna idag för övernattning och imorgon ska de skjuta lerduvor! Så himla kul, jag är avis att jag inte får följa med... :)
Så inte nog med dagens AW, imorgon ska jag och bästa Anna (ja, jag vet att jag har flera Anna, det här är den som är tillsammans med en av P:s bästa kompisar, som för övrigt också åker med ut i skärgården idag) träffas för att äta brunch och shoppa - helgmys!
På kvällen tror jag att det blir myskväll med P och på söndag ska vi på kafferep till P:s syster.
Kommer bli en bra helg det här. Hoppas att ni också får en underbar helg!

Stolar


Vi har fortfarande inga stolar i kontoret. Vi har fyra pinnstolar i köket och två av dem flyttar vi tålmodigt fram och tillbaka mellan kök och kontor.
Jag vill inte ha en klassisk kontorsstol, dels tar de för mycket plats och dels är de fula, tycker jag. Och är de snygga så är de för dyra...
Min tanke är att vi kanske kunde hitta en stolstyp, som senare kan platsa som matsalsstol. Min dröm är ju det där huset som vi en gång förhoppningsvis ska bygga och då vill jag ha en matplats med plats för vårt matbord med iläggskiva i, och då behöver vi fler stolar ändå, så då har jag tänkt byta ut pinnstolarna vi har idag. Smidigt då om man redan har två, tänker jag, så behöver man inte köpa alla på en gång. :)
Just nu är jag väldigt inne på Wegners Y-stol. En riktig klassiker som jag är barnsligt förtjust i. Och just eftersom det är en klassiker känns det som det är mindre risk att man tröttnar på dem, och skulle man göra det, så finns det fortfarande ett bra andrahandsvärde i dem. Designen är ju från 1949 så har den hållt så här länge borde den ju hålla några är till...
Vad tycker ni?

Saker som kommer emellan


Alltså, varje gång jag tänker att "nu ska jag sätta mig och blogga", så kommer nåt annat emellan. Jag vet inte hur många gånger jag varit på väg och sen fastnat i nåt annat på vägen. Men nu blev det iaf av. Jag har iofs inte så mycket nytt att komma med, allt här hemma är mer eller mindre som vanligt.
Jag börjar längta väldigt mycket efter vår julresa nu! Jag vet ju fortfarande inte vart vi ska eftersom P har planerat allt i största hemlighet! Förutom det lilla faktum att han råkade försäga sig om var vi är på julafton då... Men bara tanken på att vi ska vara lediga och bortresta i tre hela veckor är helt U N D E R B A R! Och tanken på att få ligga på en sån här:
Ikväll ska jag hinna med två träningspass, en middag med P på stan och sedan bio så det är späckat schema! Vi ska se nya Bondfilmen - har ni sett den?
Eftersom jag jobbar hemma idag har jag planerat in en mysig bästis- och bebisträff! Malin och hennes adorable Teddy kommer hit efter lunch och fikar lite - längtar!
Sen på söndag blir det en ny tomtvisning, vi letar lite sporadiskt fortfarande, när nåt dyker upp så kollar vi iaf. Annars har vi fortfarande ögonen mest på den tomt vi hittade för nån månad sen, ute i Kummelnäs, den är iaf fortfarande kvar på listan...
Vad ska ni göra i helgen?