Sommarstugedrömmar

 
Så här på sommaren blir alltid längtan efter ett eget sommarställe starkare. En oas från storstaden där man kan vila själen.
 
När jag och P träffades hade han nog inte haft en tanke på att skaffa ett ställe, men nu när vi är lite äldre och hälsar på kompisar på deras ställen blir till och med han avis och längtar efter en egen sommaroas.

Vi har kikat på en del ställen, både tomter och stugor och nu har vi faktiskt bokat visning av en stuga på Ingarö här i Stockholm. 25 minuter hemifrån, 200 meter till stranden - kan det bli bättre?

Än så länge är det bara drömmar, men vi får se hur vi känner efter visningen av vad vi tror kommer visa sig vara en riktig sommarpärla. Imorgon ska vi hit.
 

Håll tummarna!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mia:

Ååå så mysigt! Vilket härligt trädäck!

2:a kommentar, skriven , av Jessica:

Åååå va härligt! Håller tummarna hårt!
Puss o kram

3:e kommentar, skriven , av Mamma:

Ser jättefint ut! Håller tummarna...
Kram,M

4:e kommentar, skriven , av moster:

Ser toppen ut!
Lycka till med visningen!
Har ni lust att gå med på utomhusteater den 12 juli på kvällen? Vi ska åka till Marsvinsholm och se den inbillade sjuke - Björn och Stina ska med.
Och kanske dina päron om ni följer med.
Picnic före - jättemysigt!
kram!

Svar: Hej Moster!!Det var helt klart ett intressant hus, men det väckte en del frågeställningar, så vi får ta oss en funderare...
Eftersom vi inte är helt säkra på när den 12/7 vi kommer och dessutom ska ge oss iväg supertidigt på frdag morgon så tror jag inte att vi följer med, även om det hade varit jättemysigt! Jättetack för inbjudan ändå! Kram!!
Paula

Kommentera inlägget här :