6 år och en ny lägenhet


Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 6 år.

Oj, vad tiden har gått fort. Men samtidigt som det känns som om vi träffades igår känns det också som om vi alltid varit tillsammans.

Vi brukar vara väldigt duktiga på att fira och göra mysiga saker tillsammans, både när det finns något att fira och inte. :) I år har vi dock lagt det stora firandet på hyllan till förmån för nya lägenheten. Eller egentligen har vi bara skjutit på det. Just nu ligger ganska så mycket fokus på lägenheten som vi får nycklarna till imorgon!

Igår fick vi reda på att P:s snälla pappa som skulle hjälpa oss med renoveringen ons-sön ligger däckad med feber och förkylning. Panik! Men såklart ska han stanna hemma och vila upp sig!

Som tur är har vi ju världens bästa vänner och familj, så vi har bokat upp kvällar och helgen med ett antal vänner som kommer förbi och ska hjälpa till! Det är ju en hel del som ska hinnas med innan golvfirman kommer på måndag. Vi får se hur långt vi hinner. Spännande tider.

I helgen försökte vi dock att bara göra mysiga saker och umgås med varandra, vi var ute och fikade på Värmdö, åkte längdskidor i Ågesta och shoppade lite.

Jag är uppväxt med föräldrar som gillar färg och form och i mitt barndomshem fanns alltid klassikern Alvar Aalto-vasen på bordet. Nu var det äntligen min tur att införskaffa en! Just nu står den här hemma i lilla kyffet, fylld till bredden med fantastiskt vackra tuplaner som P kom hem med till mig i fredags.


I love it.

Bjuder även på två bilder från skidspåret i söndags. Det var underbart väder och så vackert ute.

Nu är det dags för en kopp kaffe och lite jobb.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma:

Grattis på 6-års-dagen!

Vår första Alvar Aalto-vas var t.o.m. signerad av Aalto själv! Den gick tyvärr i tusen bitar när ljuskronan föll ner över den...

Lycka till med lägenhetsjobbet!

Kram/M

2:a kommentar, skriven , av Jessica:

Sååå fina bilder vaser o damen i fokus ska vi inte bara tala om! puss puss, längtar efter att se bilder på nya lyan sen!

Kommentera inlägget här :