Nästan lite IKEA-hacking


Vi har ju letat som galningar efter ett bra skåp till kontoret. Vi har velat ha ett vitt, med skåp, inga krusiduller och plats för pärmar i två plan. Borde väl finnas i varenda möbelaffär, tänker man. Men icke.

Till slut valde vi att köpa IKEA-köksskåp och täckskivor. Täckskivorna brukar man ju bara ha på just sidorna av skåpen, för att ju själva köksskåpen i sig, inte är så värst heta. Men vi tänjde lite på gränserna där, och satte även täckskiva ovanpå skåpen, för att få en annan möbelkänsla. Det krävdes ju lite måttande och sågande och pillande, men det gav också resultat. Det blev precis som vi ville så vi är kalasnöjda!


Så här snyggt har vi haft pärmar och skrivare fram tills nu...


Och nu står pärmarna här inne istället.Det här är P mest lycklig över. En TV på kontoret! :) Vi har haft två ett bra tag nu, varav den ena stått i förrådet, men nu när vi faktiskt har en fyra så tänkte vi att det kanske är dags att ta upp den. Och jag måste faktiskt erkänna, att de dagar då jag jobba hemma, kommer det vara ganska trevligt att kunna ha på TV4 Nyhetsmorgon om förmiddagarna.

Ni får ha överseende med köksluckorna som står och dräller på bilderna, vi håller ju som bekant på att fixa på några fler ställen i hemmet för tillfället... :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma:

Fiiint! Så fiffiga ni är! Ska det inte vara några handtag på skåpen?

Kram/M

Kommentera inlägget här :