Jobbdag


Igår var det dags för jobbdag igen. Alltså finns inte så mycket att rapportera, dagen spenderade jag i Ingelas lägenhet, jobbandes. Sen tog jag bussen in till den H&M-butik som Ingela jobbade i igår och mötte upp henne. Vi bestämde oss för att gå på ett kycklingsställe och käka middag. Himla lustigt ställe, på borden fanns en knapp som man tryckte på när man ville ha betjäning, lite som när man vill kalla till sig flygvärdinnan när man flyger. :)



Maten vi fick var riktigt god - och stark! När det serverades kom det in på en riktigt varm gjutjärnstallrik eller vad man ska säga och så hällde de på en sås vid bordet så att det började fräsa och hoppa och lökbädden som kycklingen låg på sjönk medan man tittade på den. :)



När vi ätit gick vi en liten sväng på stan och sen åkte vi hem, båda var trötta och skulle upp och jobba idag så det blev ingen helkväll, men vi hade himla mysigt!

Idag slutar Ingela lite tidigare och jag ska snart ta bussen in för att möta henne och sen har vi tänkt åka till Hyatt hotell och ta ett glas. Vi var där med P förra året, hotellet ligger på en höjd och har en fantastisk terrass med världens utsikt över Seoul. Nu kommer det nog att vara för kallt att sitta ute, men jag tror man kan njuta av utsikten inifrån också. Sen får vi se vad vi hittar på.

Imorgon är Ingela ledig så då blir det säkert lite mer händelserikt. :)

..P

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fia:

Haha, vad roligt med en serviceknapp! Men smidigt för då slipper man ju bli störd om man inte vill. :)

2:a kommentar, skriven , av Mamma:

Jättepraktiskt med en serviceknapp!

Kycklingen ser jättegod ut!

Kram!

Kommentera inlägget här :